Arrangementen

Groepsarrangementen

Bekijk alle groepsarrangementen voor de meest speciale gelegenheden bij Restaurant SES.

COVID-19 maatregelen 
Hoewel de horeca op dit moment gesloten is i.v.m. COVID-19 overheidsmaatregelen, is het plannen van een feest of partij in de toekomst natuurlijk wel gewoon mogelijk. We denken graag met je mee en hopen net als jij dat jouw feest snel weer met meer mensen gevierd kan worden. Bel gerust voor meer informatie.

Bekijk

Bruiloft

Bij een onvergetelijke trouwdag, hoort een fantastische receptie en/of een geweldig feest. Restaurant SES bevindt zich op een unieke locatie met panoramisch uitzicht over het water. Met ons riante terras, het sfeervolle restaurant en de gezellige bar ben je verzekerd van een prachtig decor om de mooiste dag van je leven te vieren.

 

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Bekijk

Zakelijke bijeenkomst

Restaurant SES ligt op een zeer centraal gelegen locatie langs de A28. Eenvoudig te bereiken en volop parkeergelegenheid pal voor de deur, dé locatie voor zakelijke bijeenkomsten.

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Bekijk

Feesten en partijen

Heeft u iets te vieren? En wilt u dat doen op een unieke locatie? Voor elk seizoen bieden wij de ideale ruimte. U heeft de keuze uit ons riante terras of ons sfeervolle restaurant met de gezellige bar. Het panoramische uitzicht over het Veluwemeer geeft uw feest een bijzonder karakter.

Prijs op aanvraag
Meer informatie
Bekijk
Vanaf 10 personen

Diner Groepsarrangementen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Samen eten en de tijd nemen om verhalen te delen met elkaar. Kom je met een groep vanaf 10 personen? We hebben speciale menu's voor je samengesteld vanaf € 17,50 p.p.

Vanaf € 17,50 p.p.
Bekijk de mogelijkheden
Bekijk
Vanaf 20 personen

Diner Groepsarrangementen

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Samen eten en de tijd nemen om verhalen te delen met elkaar. Kom je met een groep vanaf 20 personen? We hebben speciale menu's voor je samengesteld vanaf € 28,50 p.p.

Vanaf € 28,50 p.p.
Bekijk de mogelijkheden

Je wilt niets missen? Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en leuke aanbiedingen.

Meld je aan bij onze nieuwsbrief

3w Media Eindhoven